Как да скрием Coenxión във Facebook Messenger?

Facebook Messenger е чат услугата на най-важната социална мрежа в света, платформа за съобщения, която е станала част от нейната матрица и която постепенно става независима с много интересни функции.

Това обаче не означава, че потребителите им харесват всеки един от тях, като се има предвид, че някои, като например, когато сме свързани, са донесли повече от едно главоболие .

Следователно, в следващите редове ще ви покажем как да се скриете, когато сте свързани в Messenger стъпка по стъпка .

Скрийте, че съм свързан в Messenger

Е, тогава ще видим как можете да се скриете, когато сте свързани във Facebook Messenger, нещо, което със сигурност ще ви заинтересува, ако не искате другите да ви безпокоят, докато сърфирате в социалната мрежа или чатите с някой друг.

Разбира се, трябва да имате предвид, че трикът е 100% ефективен, е необходимо да изключите опцията както в Messenger, така и във Facebook, защото в противен случай ще продължите да показвате тази информация на другите.

За да се скриете, когато сте свързани с Facebook чат, първо трябва да отидете в Messenger, като въведете своя профил, което можете да направите от горния десен ъгъл на екрана, за да отидете в Настройки.

Ще видите, че се появява зелен кръг, наречен Наличност, който ви информира, когато сте свързани . Ето защо трябва да докоснете тази опция, за да попречите на други хора да видят, когато сте свързани.

В този случай трябва да имате предвид, че няма да можете да видите и когато другите са свързани .

Деактивирайте чата във Facebook

Както казахме по-рано, от друга страна е необходимо също да деактивирате наличността във Facebook, защото в противен случай вашето приложение ще продължи да показва, че сте свързани, така че трябва да отидете в социалната мрежа и да влезете в настройките от бутона за меню.

След като сте в Настройки на приложението в Настройки и поверителност , ще видите опцията за деактивиране на чата във Facebook .

Само когато сте изпълнили двете стъпки, споменати по-горе, можете да бъдете сигурни, че приложението Facebook няма да ви покаже като активни в чата за услугата, което е това, което търсим в този случай.

Ако имате някакви съмнения относно процедурата или не сте достигнали очаквания резултат, трябва само да ни попитате за това.

Предпочитате ли да се показва, когато сте свързани в Messenger или не го правите директно?